Results 1 to 5 of 5

Thread: stuck on boot

  1. #1
    Join Date
    Oct 2012
    Posts
    12
    Satfix Buxs
    145
    Thanks
    4
    Thanked 1 Time in 1 Post

    Default stuck on boot

    Hi, can someone help me out with this file for Captive works Ultima.
    It's stuck on boot, I've been browsing the internet for the file but can't find it.
    Any help will be appreciated.

  2. #2
    Join Date
    Oct 2012
    Posts
    561
    Satfix Buxs
    1,768
    Thanks
    47
    Thanked 169 Times in 120 Posts

    Default

    What file are you looking for, all files have names.

  3. The Following User Says Thank You to gwrowe For This Useful Post:


  4. #3
    Join Date
    Oct 2009
    Location
    Some where in the Caribbean
    Posts
    1,794
    Satfix Buxs
    7,320
    Thanks
    1,720
    Thanked 802 Times in 308 Posts
    Items Vintage truck
Gift received at 12-16-2012, 01:10 PM from hope32Crown Royal
Gift received at 12-15-2012, 09:31 PM from CHEVY85
Message: merry christmas amigo..and thank youWhiskey
Gift received at 10-01-2012, 03:33 PM from clarkBENT

    Default

    I could be wrong, but maybe home page of the Brand Captive Works has the factory file and loader to fix your receiver, Also try Hardboot.
    Don't forget to hit the Thanks button
    Respect all members
    There is no way to peace, Peace is the way
    There are no stupid questions, only stupids that don't ask. Author Anonymous
    Test: OpenBox X5, S10
    Sat tested: 116.8, 101, 97, 95, 93.1, 89, 79, 78, 15, 61, 30, 15west.
    C band 116.8, 99, 91, 61, 55.5, 50, 45, 40.5w

  5. #4
    Join Date
    Oct 2012
    Posts
    12
    Satfix Buxs
    145
    Thanks
    4
    Thanked 1 Time in 1 Post

    Default

    the file was with the same name, but don't need it anymore, already solved the problem.
    Holding the front button and switch on with back button got this ---- and then load it with factory file.

  6. The Following User Says Thank You to blackspot For This Useful Post:


  7. #5
    Join Date
    Oct 2009
    Location
    Some where in the Caribbean
    Posts
    1,794
    Satfix Buxs
    7,320
    Thanks
    1,720
    Thanked 802 Times in 308 Posts
    Items Vintage truck
Gift received at 12-16-2012, 01:10 PM from hope32Crown Royal
Gift received at 12-15-2012, 09:31 PM from CHEVY85
Message: merry christmas amigo..and thank youWhiskey
Gift received at 10-01-2012, 03:33 PM from clarkBENT

    Default

    Quote Originally Posted by blackspot View Post
    the file was with the same name, but don't need it anymore, already solved the problem.
    Holding the front button and switch on with back button got this ---- and then load it with factory file.
    CW receivers are known not to update unless is in boot mode, glad you fix the problem
    Don't forget to hit the Thanks button
    Respect all members
    There is no way to peace, Peace is the way
    There are no stupid questions, only stupids that don't ask. Author Anonymous
    Test: OpenBox X5, S10
    Sat tested: 116.8, 101, 97, 95, 93.1, 89, 79, 78, 15, 61, 30, 15west.
    C band 116.8, 99, 91, 61, 55.5, 50, 45, 40.5w

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •